Management

Tijden veranderen. In Nederland wordt momenteel veel gegolft. Het aantal golfers groeit niet meer explosief, en de marktomstandigheden veranderen snel. Dat vraagt om een flexibele aanpak en daarbij het actief en creatief omgaan met hetgeen golfbanen te bieden hebben.

TailoredGolf Management kan bedrijven, golfverenigingen en golfbanen ondersteuning bieden met het organiseren van evenementen, ledenwervingscampagnes, bedrijfsgolf, marketing en communicatie en nog veel meer! Mede door onze ervaring op dit gebied, een doelgerichte aanpak en een heldere visie op de toekomst zijn wij in staat uw vraagstukken zorgvuldig op te lossen.

Interim management en management ondersteuning behoren ook tot de mogelijkheden. Het kan voorkomen dat een organisatie tijdelijk niet over een manager beschikt, door bijvoorbeeld ziekte, of dat een organisatie ad-hoc een manager nodig heeft voor een bepaald project. Juist in deze situaties is het prettig dat u een beroep kunt doen op de deskundigheid van TailoredGolf.

Wilt u graag eens van gedachten wisselen, of heeft u vragen hieromtrent? Graag komen wij langs ter kennismaking en bespreken wij de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!