Executive

Golfen met zakenrelaties waar en zoals u zelf wilt!

Executive Golf zorgt ervoor dat organisaties en bedrijven doelgericht en effectief relaties kunnen aangaan en onderhouden, door volledig op maat gemaakte golfevenementen te organiseren en te begeleiden.

Een Executive Golf evenement is kleinschaliger en meer op het individu gericht dan een bedrijfsgolfdag. Een Executive Golf evenement wordt volledig naar uw wensen ingevuld. Wij kunnen u ook helpen bij de samenstelling van de verschillende onderdelen van een Executive Golf evenement, en dragen graag ideeen hiervoor aan.

Bedrijven kiezen er bijvoorbeeld voor om 9- of 18-holes te golfen en vervolgens op de golfbaan zelf of een andere locatie te vergaderen al dan niet in combinatie met een lunch of diner. Voor deze bedrijven zoeken en selecteren wij geschikte locaties, maken afspraken met de golfbaan en de horeca en organiseren wij eventueel het vervoer en de overnachtingen. Aan een Executive Golf evenement kunnen tal van elementen worden toegevoegd. Zo kunt u er voor kiezen om met u relaties te spelen tegen één of meerdere golfprofessionals, die u en uw gasten uiteraard ook van speeladviezen kunnen voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Dit kan uiteraard ook telefonisch.