Achtergrond

In 1994 ben ik begonnen met golfen op Golfclub de Compagnie in Veendam. Op de toen nog 9-holes golfbaan heb ik leren golfen. Mijn passie voor golf was geboren en de golfsport heeft mij inmiddels veel gebracht; ervaringen als golfer op het hoogste amateur niveau en vele contacten in binnen- en buitenland. Mijn huidige homecourse is de Noord Nederlandse Golf & Country Club in Glimmen, waar ik actief lid ben en participeer in diverse commissies.

Ik ben oprichter en eigenaar van TailoredGolf Events & Management. Met TailoredGolf kan ik al mijn kennis en ervaring inzetten om bedrijven, golfbanen en verenigingen te ondersteunen met allerlei golf gerelateerde activiteiten. Hierin stel ik de klantbehoeften centraal en ben ik continu het aanspreekpunt voor de golfbaan, horeca, golfprofessionals en andere leveranciers.

Tijdens mijn afstudeeronderzoek voor de studie Commerciele Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen heb ik mij verdiept in de golfbranche. Ik heb onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen in de golfbranche en specifiek naar wensen en behoeften van zakelijke golfers. Ten behoeve van het onderzoek heb ik uitgebreide interviews gehouden met (bedrijfs)leden van diverse golfbanen, golfbaan exploitanten en andere betrokkenen. Mede door de uitkomsten van het onderzoek heb ik een aantal kansen gesignaleerd in de golfbranche en daar wil ik met TailoredGolf graag op inspelen.

Ook tijdens mijn werkzame leven ben ik altijd betrokken gebleven met het golfen. Met golfen heb ik veel contacten opgedaan en ervaren hoe de sport tevens als marketinginstrument benut kan worden. Mijn ervaringen wil ik graag delen!

Marcel Mulder